fbpx

De dyktige amatører

I Uddaspillet får du se amatørskuespill på et høyt nivå!

Jonny Nilsen
Johnny Nilsen: spiller rollen

Johnny Nilsen er 49 år, jobber som lærer, har vært aktiv i teatermiljø siden ungdomsårene. Har vært med i teatergrupper i Volda, Drøbak, Oslo og Halden.
Johnny har teaterbakgrunn som skuespiller, produsent, manusforfatter og instruktør i revyer, farser, komedier, tragedier, historiske spill, impro-teater og dukketeater. Spilte Baron Nilus i «Jeppe på Berget» i 2017 , Vielgeschrey i «Den Stundesløse» i 2019 og Dr. Stockmann i «En Folkefiende». Har fem barn i alderen 6 – 24 år.

Gro Janet Haug Mo
Gro Janet Haug Mo: spiller rollen

Gro Janet Haug Mo er 52 år , jobber som  matematikklærer og har vært aktiv i Haldens teater- og musikkmiljø i over 20 år. De siste årene har hun hatt medansvar for sanginstruksjon i Juleselskapet der hun også har vært fast skuespiller siden 1998. Der har hun spilt  rollen som bla Petrine i «Reisen til Julestjernen» og Nancy i musikalen «Oliver». Hun er også aktiv i vokaltrioen Tres fra Rokke. Hun spilte Pernille i «Den Stundesløse» i 2019 og Fru Stockmann i «En Folkefiende» i 2020. Gift med Per Øivind og har tre voksne døtre.

Veronica Mittet
Veronica Mittet: Spiller rollen

Veronica Mittet har vært aktiv i Østfolds teatermiljø i over 20 år, både som danser, koreograf, skuespiller og produsent. Hun er utdannet danser, barnevernspedagog og yogaterapeut og er blant de faste aktørene i Juleselskapet, hvor hun har medvirket siden tenårene. Veronica spilte Leonora i «Den Stundesløse» i 2019.

Siv Stang: Spiller rollen.

Siv Stang har vært aktiv i teatermiljøet i Halden i 30 år. Hun startet i ensemblet «Commedia dell’artes» i 1989. Siden ble det mange roller i revyselskapet «Ha Ha Halden». I tillegg til skuespilleri og manusskriving i lokale revyer, har hun spilt i «Juleselskapet»’s oppsetninger  siden starten i 1990. Hun spilte Nille i «Jeppe på Berget» i 2017 og Magdelone i «Den Stundesløse» i 2019 og Marta Kiil i «En folkefiende» i 2020.

Lars G. Hammer spiller Oldfux
Lars G. Hammer: Spiller rollen

Lars G. Hammer har holdt på med teater siden barneskolen,
tre år med Brage både som teatersjef og skuespiller.
Han har spilt Karl 12 på Berby Herregård, vært aktiv i Juleselskapet i 15 år. Spilt i «Blanke messingen», «Peter Pan», «Emil i Lønneberget» osv.
Spilte Jacob skomaker i «Jeppe på Berget» i 2017 og Oldfux i «Den Stundesløse» i 2019 og Billing i «En Folkefiende». Har også spilt i diverse filmer og TV-produksjoner for NRK, TV2 osv.

Sverre Stang
Sverre Stang: Spiller rollen

Sverre Stang har lang erfaring som skuespiller og teatersjef.
Blant annet tre år i  Brage-teateret, «Ti små negerbarn», «Arsenikk og gamle kniplinger» og «Jeg drepte». Spilte Forsvareren i «Jeppe på Berget» i 2017 og Mads Eriksen i «Den Stundesløse» i 2019 og Boktrykker Aslaksen i «En Folkefiende» i 2020. Han har bakgrunn som journalist og redaksjonssjef, blant annet fra Morgenbladet og fagblad.
Driver Erlandsens Conditori i Halden.