fbpx

Diverse-skal-inn

Brita Floor
Brita Flor: er med i Alv Uddas hogstlag

Brita Flor er 38 år og jobber som museumspedagog. Brita har drevet med teater i snart 30år, hovedsakelig i Arendal, men også i Stavanger og Rjukan. Som skuespiller har hun fått forsøkt seg på mye forskjellig; diverse barneforestillinger slik som Snehvit og de syv dvergene, studentrevyer i Stavanger, samt å spille Helene i Thomas Vinterbergs Festen. Brita trives godt både på scenen og bak, og har blant annet sminket for diverse teaterproduksjoner i Arendals dramatiske selskap, Arendal Musikkteater og senest for HaldenCompagniets Mysteriet Myrna Vep og Juleselskapet på Fredrikshalds teater. Hun har også gjort sminken for noen filmprosjekter blant annet Stephan Hergels «Sympfo-noir». 

Jon Erling Lindquist
Jon Erling Lindquist:  med i Alvs  hogstlag

Jeg heter Jon Erling Lindquist, er straks 60 år og jobber som vaktmester på Haldenklinikken.

Jeg har vært med og spilt i Karl XIIs siste felttog 2 ganger, IDA amatørteaters oppsetting av Lilletrollet, samt deltatt på 6 sykehusrevyer i Sykehuset Østfold hvor rollene har vært veldig varierende.

Jeg synger i Haldens største blandakor PicoCanto og ellers aktivt i BRA Historielag.

Jeg bodde barne- og ungdomsårene mine på Veden gård og har hatt Va-skogen som min lekeplass og det skal bli veldig spennende nok engang å vandre i Alv Uddas spor der.