fbpx

2024 Medvirkende

Lars Kenneth Westby
Lars Kenneth Westby spiller «Andreas» og tater.

Lars Kenneth Westby, Født 1975 i Oslo og bor i Rakkestad Han har dramafaglig utdanning fra Høgskulen i Volda. Tidligere har Kenneth jobbet med en rekke amatørteater-oppsetninger både som skuespiller og som regissør.
Kenneth er også kor-entusiast, slampoet og performance-kunstner. Han ble sist sett i steinhoggerspillet, St.Croix teaterensamble, på statens høstutstilling og på Østfold scene. 

Lars G Hammer
Lars G. Hammer: «Åsmund tømmerkipper»

Lars G. Hammer har holdt på med teater siden barneskolen,
3 år med Brage både som teatersjef og skuespiller.
Han har spilt Karl 12 på Berby Herregård, vært aktiv i Juleselskapet i 15 år. Har spilt i «Blanke messingen» både i Halden og Fredrikstad, «Peter Pan», «Emil i Lønneberget» osv. Spilte Jacob skomaker i «Jeppe på Berget», Oldfux i «Den Stundesløse» og Billing i «En Folkefiende» i 2020, spilte vikingkonge i «Kong Jell» i den kultuelle skolesekken i 2021 og Dommer i den kritikerroste oppsetning av «Verdiløse menn» i 2023.
Har også spilt i diverse filmer og TV-produksjoner for NRK og produksjoner i Fredrikstad og Sarpsborg.

Veronica Mittet
Veronica Mittet spiller «Britta» + regiassistent / inspisient

Veronica Mittet har vært aktiv i Østfolds teatermiljø i over 20 år, både som danser, koreograf, skuespiller og produsent. Hun er leder av teatergruppen Juleselskapet som feiret sitt 30 årsjubileum i 2021 med oppsetningen Nøtteknekkeren ved Fredrikshalds Teater.

Øvrige lokale produksjoner de senere år: Den kulturelle skolesekkens Ved den tredje sol (2022), En folkefiende (2020), Den Stundesløse (2019).
I «Ættens makt» bidrar hun også som regiassistent  / inspisient.

Tonje Hannestad
Tonje Hannestad spiller «Petronella» og spåkone

Tonje Hannestad har drevet med teater, sang og dans store deler av livet. Vokste opp i en teaterfamilie, hvor man ble dratt med på scenen fra barnsår av. I tenårene var hun med på å starte Ungdomsteateret og Behind the mask sammen med Tomas Glans. Det ble Sommercabare’ mange år på rad, Skogens musikanter og diverse danse og underholdnings oppdrag. Studerte teater, sang og dans i både Gøteborg og London etter videregående.
Var med på Festen i Blackbox hvor Anne Lisbeth Lande regisserte og spilte Kaa i Jungelboken regissert av Tomas Glans. Var ansatt som regiassistent og koreograf i Veslefrikk to semestre i 2018/2019. Og Nøtteknekkeren med Juleselskapet høsten 2021. Hun  spilte Konstanze i UDDASPILLET 2022.

Arne Dalene
Arne Dalene spiller «Anton Gropa» og Peter dagskjærer

Arne er 65 år, utdannet vernepleier og har arbeidet i rustjenesten i Halden Kommune, Marker kommune og Halden fengsel i mange år. Han har vært aktiv i teatermiljøet i Halden siden 1980 bl.a. med gateteater, roller i revyselskapet Ha–Ha–Halden, Juleselskapet, Fredrikshald Teaterselskap m.m. Han har også vært aktiv i sangkoret Mixdur i nærmere 30 år. I Uddaspillet har han bl.a. roller som Olaves i Pina og Thulstrup. Arnes bestefar ble født på Stor øya i Femsjøen, hvor også hans oldefar og tippoldefar vokste opp.

Anniken Ottersen Lindbak
Anniken Ottersen Lindbak

Anniken Ottersen Lindbak spiller Kaisa Taterjente og Konstanze. Anniken kommer fra Raufoss, og jobber utøvende som sanger, skuespiller og danser med base på Hamar. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International i Oslo, samt faglærer i musikk fra HINN. Anniken har blant annet vært produsent, musikalsk ansvarlig og utøvende i «En hyllest til The Monn Keys» på Chat Noire Teater, sammen med The Attitunes, dubbet for NRK og Netflix, og medvirket i ulike spel, konserter og musikkteaterproduksjoner. Anniken gjør konserter og oppdrag som utøvende jazzsanger, underviser for Gjøvik VGS. og Toneheim Folkehøgskole i ulike musikk- og dramafag, og er også en erfaren rytter som kan medvirke i oppsetninger med hest. 

Bent Ahlsen
Bent Ingerø-Ahlsen spiller «Flis Knut»

 
Bent Ingerø-Ahlsen har spilt i forskjellige oppsetninger siden 90- tallet.
«Full Pott» var den første.
Ellers kan det nevnes: Flere oppsetninger i Juleselskapet, Ronja Røvedatter, Sofie Giftmordersken, Tartuffe, Spilte «Bulten i Bo» i Emil i Lønneberget, spilte Kammertjener i Jeppe på bjerget, Jonathan (røver) i Kardemommeby, Nissefar i Reisen til julestjernen, Festen mm.

Elisabeth Stenvard
Elisabeth Stenvard spiller «Stina»

Elisabeth Stenvard er oppvokst i Rakkestad men har bodd i Halden siden 1998.
Hun  har mest erfaring på scenen som vokalist i band og kor gjennom mange år. Hennes første møte med teater var i 2017 hvor hun fikk et treårig oppdrag gjennom skolesekken, hvor hun spilte Fru Tank i «Jul på Rød» i de påfølgende førjulstider.

Emil Frisk
Emil Frisk.

Emil Frisk kommer från Sverige och bor på en gård i metropolen Rabbalshede i Norra Bohuslän.  Är trumslagare och har bland annat spelat i band som Cipher System, Desertron, First Band From Outer Space och Obsklassen.
 
Emil var med som skådespelare och musiker i uppsättningarna av Stenhuggarfestivalerna på Ystehede. Han är tacksam att få vara en del av UDDASPILLET och ser fram emot en fantastisk upplevelse i Vadet 2024.

Anonym skuespiller
Profilbilde og tekst kommer

Nils Otto Økern Klevmo 

Jon Erling Lindquist
Jon Erling Lindquist: Lauritz prest og Mathias-

Jon Erling Lindquist er straks 62 år og jobber som vaktmester på Haldenklinikken.
Han har spilt Rasmus Bingen i det første Uddaspillet og vært med i Karl XIIs siste felttog 2 ganger, IDA amatørteaters oppsetning av Lilletrollet, samt deltatt på 6 sykehusrevyer i Sykehuset Østfold hvor rollene har vært veldig varierende. Han synger i Haldens største blandakor PicoCanto og er ellers aktiv i BRA Historielag. 

Anonym skuespiller
Profilbilde og tekst kommer

Monia Berger-Lund

 

.

aNONYM
Profilbilde og tekst kommer

.  

 

Anonym skuespiller
Profilbilde og tekst kommer